Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, yıkılması gündemde olan ve raporları sıkıntılı olan Merkez Çarşısı hakkında yaptığı açıklamada, “Merkez çarşısı esnafları ile A’dan Z’ye konuşup Acılık’taki gibi Zonguldak’ın merkezine yakışır bir Merkez Çarşısı yapacağız” dedi.

Alan Meclis toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Kente giriş yapan hafriyat kamyonlarımız ne yazık ki dikkat etmedikleri zaman büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu tür hafriyatlar ile ilgilenen arkadaşların çok daha dikkat etmesi gerekir. O hafriyatların pisliğini beraber yaşıyoruz. Gerekirse bu konuda hafriyat kamyonlarına belli günlerde izin vereceğiz” diye konuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Lavuar alanında bulunan Kardemir’in depolarının kaldırılacağı yönünde de açıklamasında, yapılan projenin ulusal kanallarda yayınlanmasının ardından olumlu tepkiler aldıklarını söyleyerek, “Bu bizim yapmış olduğunuz kaset, geldiğimizden beri projeler üzerine TOKİ’deki yetkililer ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız kentsel dönüşüm ilgili olsun MasterCard plan çıktı. Bunu da kullanmaya kararlıyız. O yüzden de görseli o yüzden paylaştık. Bütün kanallarda bu reklam yayınlandıktan sonra çok olumlu bir yorum aldık.Etap etap zamana yayarak yapacağız.İnşallah Zonguldak’ımız sembol görüntüye kavuşacak.Kömür depoları kaldırılacak” dedi. (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi