2. Lig Beyaz grupta 18 hafta süren ilk yarıyı 12 puanla düşme potasında tamamlayan Zonguldak Kömürspor, 8 Ocak’ta başlayacak ara transfer dönemiyle birlikte kadrosunun yüzde 50’lik bölümünü yenileyecek. 8 yıldır mücadele ettiği 2. Ligde kalıcı olmak isteyen Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir’in bizzat yürüttüğü transfer çalışmaları kapsamında, nokta atışı diye tabir edilen birçok futbolcuyla prensipte anlaştı. Anlaşma sağlanan futbolcular, 4 Ocak Perşembe (yarın) Antalya Kemer’de başlayacak olan devre arası hazırlık kampına katılacak.

2016-2017 sezonundan bu yana mücadele ettiği 2. Ligde, ilk yarı itibariyle en kötü lig sezonunu yaşayan Zonguldak Kömürspor, ligin ikinci yarısına umutla bakıyor.

İlk yarıda kadro kalitesi yönünden 2. Lig seviyesinin altında kalan, dolayısıyla skor başarısından uzak ve düşmeme mücadelesi veren bir takım görüntüsü veren Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıda yukarıları zorlayan bir takım olacak.

Teknik direktör Şenol Demir’in, kaleci, stoper, sol bek, sağ bek, orta saha ve santrafor mevkileri için hazırladığı transfer dosyası doğrultusunda bir yol izleyen Sportif AŞ, “nokta atışı” olarak görülen transferlerle sıkı pazarlıklarını sürdürüyor.

Birçoğu takımından ayrılan, birçoğu bonservisi elinde olan, birçoğu da bonservis sorununu çözmeye çalışan transferlerin takıma katkı sağlayıp puantajda yukarıya çıkaracaklarına inanılıyor.

6 mevki için alınması düşünülen 8 futbolcudan 3’üyle prensipte anlaşan Sportif AŞ, diğer futbolcuların transferini hafta sonuna kadar çözmeye çalışacak. Anlaşılan 3 futbolcunun yarın Antalya’da başlayacak devre arası hazırlık kampına katılacağı öğrenildi. Geri kalan futbolcular ise, kesin anlaşma sağlanır sağlanmaz Antalya’ya rota oluşturup Zonguldak Kömürspor’a katılacak.

Yeni transferlerle birlikte kadrosunu yenileyecek olan Zonguldak Kömürspor, 21 Ocak’ta saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzon’la oynayacağı ikinci yarının ilk hafta maçına bambaşka bir kadroyla çıkacak.

Ya Polatlı, ya Alaplı! Polatlı +4 puan avantaja sahip, Alaplı hala umutlu... Ya Polatlı, ya Alaplı! Polatlı +4 puan avantaja sahip, Alaplı hala umutlu...

Teknik direktör Şenol Demir ve Sportif AŞ Başkan Hakan Hürfikir’in, takviye edilecek futbolcularla birlikte değişime uğrayacak kadronun, ikinci yarıda istenilen skor başarısına ulaşıp takımı yukarılara taşıyacağına olan inancı tam.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ