Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’deki son maçını Kasap yönetecek Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’deki son maçını Kasap yönetecek

2. Ligde, mücadele ettiği Beyaz grupta ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan Zonguldak Kömürspor transfere yoğunlaştı. Kırmızı-Lacivertli kulüp yönetimi, 21 Ocak’ta 1461 Trabzon’la oynayacağı ikinci yarının ilk maçına kadar, kadrosunu baştan aşağıya revize edecek.

Mevcut kadroda yer alıp da ayrılmak isteyen futbolculara yol verecek yönetim, kaleci ve forvet başta olmak üzere stoper, sağ bek, sol bek ve orta sahaya takviyelerle bulunacak. AŞ Başkanı Hakan Hürfikir’in bizzat yürüttüğü transfer çalışmaları kapsamında görüşülen futbolcular, nokta atış olacak. Birçoğuyla prensip anlaşmasına varılan yeni transferler, 4 Ocak Perşembe günü Antalya Kemer’de başlayacak devre arası kampına katılacak.

Öte taraftan, kampa kadar kaleci, sol bek ve forvet transferlerini bitirmek isteyen Zonguldak Kömürspor yönetimi, kulübün iç yapısı ve bütçeye uygun isimlerle görüşme halinde. Temasların sıkı tutulduğu futbolcuların 2. Lig seviyesinde olduğu biliniyor. Maliyet ve bonservis konularının çözüme kavuşturulması için gizli tutulan isimler, kesin anlaşma sağlanmasının ardından spor kamuoyuna duyurulacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ