Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından FIFA hakemi Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırının hemen ardından süresiz tatil edilen ve bugün Başkan Mehmet Büyükekşi tarafından 19 Aralık Salı günü kaldığı yerden devam edeceği açıklanan futbol liglerinin takviminde bir haftalık sarkma nedeniyle değişiklik yaşandı. Fikstüre yansıyan değişiklik, TFF Maç Planlama Müdürlüğü tarafından kulüplerle paylaşıldı.

Yeni düzenleme doğrultusunda, 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 19 ya da 20 Aralık’ta deplasmanda Kırşehir Futbol Spor Kulübü’yle 18’inci hafta maçında karşılaşacak. Bu maç normalde 16 Aralık Cumartesi günü oynanacaktı.

Kırşehir deplasmanının ardından 24 Aralık Pazar günü sahasında Kırklarelispor’u konuk edecek Zonguldak Kömürspor, 28 Aralık Perşembe günü yine sahasında Bucaspor 1928’le erteleme maçına çıkacak. Bu maçların ardından Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz ilk yarıyı tamamlayacak. 

SPOR SERVİSİ

drrr-2

Editör: Hüseyin EKİNCİ