2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un bugün yapılması beklenin kongresi ertelendi. Kongre, Kurban Bayramı’nın ardından gerçekleştirecek.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Zonguldak Kömürspor eski Kulüp Başkanı Salih Demir, ertelenen kongreye ilişkin açıklamada bulundu.

Demir, Kurban Bayramı’nın akabinde yapılacak kongreyle birlikte yeni bir başkan ve yönetim kurulunun oluşacağına inandığını kaydetti.

Günlerdir çağrı yapmalarına rağmen kulübe başkan adayının çıkmadığını dile getiren Demir, “Defalarca açıklama yapmamıza rağmen bir kulübe talipli çıkmadı. Bu zaman içinde bir kulübün satışı konusunda hiçbir kimse ile görüşmedik. Kimse de bize çıkış da talip olduğunu söylemedi. Basında “Birileri ile görüşülüyor” şeklinde haberler çıktı. Biz kimseyle görüşmedik.  Pazar (bugün) günü yapmamız gereken kongreyi de Kurban Bayramı sonrasına erteledik. Daha sağlıklı bir yönetim kurulu listesi hazırlamak için böyle bir karar aldık. İnşallah bayram sonrası  kongremizi yapıp yeni yönetimi belirleyeceğiz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ