2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Aykut Emre Yakut yılın transferini gerçekleştirdi. Tecrübeli 10 numara, Kilimli Belediyespor’da yönetim kurulu üyeliği yapan aynı zamanda Kilimli Özel ŞAŞ Öğrenci Yurdu sahibi Seyit Özkeskin’in kızı Şevval Özkeskin’le nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

2019-2020 sezonunda Afyonspor’dan transfer olduğu Zonguldak Kömürspor’da aralıksız 3 sezondur forma giyen ve bu süreçte kaptanlığa kadar yükselen 29 yaşındaki 10 numara, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadı. Yakut, uzun zamandır büyük bir sevgiyle bağlı olduğu Şevval Özkeskin’le nişanlandı.

Aykut Emre-Şevval çiftinin nişan töreni Kilimli Özel ŞAŞ Öğrenci Yurdu’na ait salonda yapıldı.

Törene, Yakut ve Özkeskin aileleri ile geçen sezon Zonguldak Kömürspor’u çalıştıran teknik sorumlu Barış Şeref, eski kaleci antrenörü Yalçın Arıkan, futbolcular Hüseyin Yılmaz, Fatih Bektaş, Embiya Ayyıldız, Tezcan Gökmen başta olmak üzere kulüp personeli ile futbol camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nişan yüzüklerini Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü aynı zamanda gelin hanımın amcası Mehmet Özkeskin taktı. Özkeskin, kurdelayı keserken dualar edip çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yüzüklerin takılmasının ardından çift, kendileri için hazırlanan pastayı alkışlar eşliğinde kesti. Nişan töreni ardından canlı müzik ve oyun havaları eşliğinde devam etti.

ŞAFAK Spor olarak Aykut Emre Yakut-Şevval çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Üzülmezspor ile Perşembe Belediyespor arasındaki final ilk ayak maçına bölgesel hakem atandı Üzülmezspor ile Perşembe Belediyespor arasındaki final ilk ayak maçına bölgesel hakem atandı

HABER / Hüseyin EKİNCİ

6B1A79106B1A78886B1A81306B1A79476B1A83206B1A83436B1A81626B1A82766B1A8612

Editör: Hüseyin EKİNCİ