Zonguldak Kömürspor’un genç file bekçisi Egemen Yaylı, ligde kalmaya yönelik içinde bulundukları savaştan galip ayrılacaklarını söyledi.

Fener sahasında yapılan antrenmanın ardından konuşan 23 yaşındaki kaleci, şuan puantaj cetvelinde bulundukları konumun kendilerine hiç yakışmadığını, biran evvel kırmızı alandan kurtulup Zonguldak Kömürspor’u üst sıralara taşıyacaklarını belirtti.

Bu sezon şansın hiç yanlarında olmadığını, geride kalan haftalarda birçok maçta hiç hak etmedikleri halde talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını aktaran Egemen Yaylı, en kısa sürede toparlanarak taraftarın yüzünü güldüreceklerini dile getirdi.

Takımın ligde kalacağına dair inancının yüksek olduğunun altını çizen Kırmızı-Lacivertli kaleci, “Bu sezon hiç istemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız. Hak etmediğimiz halde en sondayız. Lig henüz bitmiş değil. Önümüzde daha çok maç var. Özellikle ilk yarının son 3 haftasında oynayacağımız Kırşehir, Kırklareli ve Buca maçları çok önem kazandı. Bu maçlardan en az 6 puan hedefliyoruz. 7 ya da 9 puan da olabilir. Bunu başarabiliriz. Bu üç maçtan ikisi kendi sahamızda. Zonguldak halkı yanımızda olsun. Bu dönemde yapılan hiçbir eleştiri takıma fayda sağlamaz. Bu takımı ligde tutacaksak, hep birlikte tutacağız. Futbolcular olarak bizim ligde kalacağımıza dair umudumuz yüksek. Tüm Zonguldak bize inansın, bizim yanımızda olsun. İstenmeyen sonuçlar almış olabiliriz. Yolumuza devam ediyoruz. Şartlar daha fazla zorlaşmadan bu takımı düzlüğe çıkarmak istiyoruz” dedi.

20 Aralık’ta deplasmanda Kırşehir ile oynanacak maçın anımsatılması üzerine Egemen Yaylı, “Çok önemli bir maç. Kazanma arzusuyla oynayacağız. Bize 3 puan lazım. Kırşehir’e bunun için gideceğiz. Önce bu maçı kayıpsız geçelim, ardından Kırklareli ve Buca maçlarını düşünürüz. Kırşehir’den muhakkak 3 puanla dönmeliyiz. Galibiyete çok ihtiyacımız var” ifadelerinde bulundu.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ