2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor, genç yetenek Kutsuay Emir Türen’i renklerine bağladı. Takımla çalışmalarını sürdüren İstanbullu futbolcunun lisans işlemleri başladı.

Sağ açık mevkiinde görev alan 21 yaşındaki genç transfer, Zonguldak Kömürspor’a transferiyle birlikte profesyonelliğe geçiş yaptı. Kulüp yönetimi tarafından geleceğe yatırım amaçlı transfer edilen Kutsuay Emir Türen’den beklentiler çok fazla.

Adıyamanspor maçı hazırlıkları kapsamında bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan antrenman sonrası ŞAFAK Spor'a konuşan yeni transfer, Zonguldak Kömürspor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Elmas’ın genç transferi, transferin gerçekleşmesinde etkili olan Başkan Hakan Hürfikir, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ve teknik direktör Şenol Demir’e teşekkür etti.

"BURADA ÇOK ÇALIŞMAM GEREKTİĞİNİN FARKINDAYIM"

Zonguldak Kömürspor’un büyük bir camia olduğunu, kırmızı-lacivertli formanın çok değerli olduğunu fazlasıyla bildiğini aktaran Türen, “Benim gibi her genç oyuncunun hayali olan profesyonel futbol yaşantıma ilk adımımı Zonguldak Kömürspor'da atmış bulunuyorum. Bu seviyelere ulaşabilmek için çok çalıştım, büyük emek harcadım ve fazlasıyla fedakârlıklarda bulundum. Zonguldak Kömürspor’a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Burada yeni bir serüvene başlıyorum. Bu andan itibaren takım arkadaşlarım ve abilerimle birlikte Zonguldak Kömürspor’un başarısı için savaş verip elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Burada daha fazla çalışmam gerektiğini biliyorum. Bana güvenen bunca değerli insanın yüzünü kara çıkarmayacağım.” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

koşu

Editör: Hüseyin EKİNCİ