2. Lig Beyaz grupta, küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’dan acil çağrı... Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, 6 Mart Çarşamba günü iç sahada Nazilli Belediyespor’la oynanacak 29’uncu hafta karşılaşmasına Vali, Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü başta olmak üzere şehrin önde gelen tüm herkesi beklediklerini ifade etti.

Öztürk, ligde kalma adına hayati önem taşıyan maça iki gün kala yaptığı açıklamada, “Çarşamba günü saat 14.00’te, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacağımız Nazilli Belediyespor karşılaşması, takımımız ligde kalması adına çok büyük önem taşımaktadır. Hayati maç öncesi Valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, emniyet müdürümüz, siyasi parti temsilcilerimizi ve kırmızı-lacivert renklere gönül veren tüm taraftarımızı maçımıza bekliyoruz. Lütfen kimse hafta içi demesin. Çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Bu savaş hepimizin savaşı. Şehrimizin onuru, şerefi için iç sahadaki tüm maçlarımızda herkesi yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Beyaz grupta 28’inci haftada deplasmanda 1-0’lık Ankaraspor yenilgisiyle geride bırakan Zonguldak Kömürspor, puantaj tablosunda 19 puanla 17’nci sırada yer alıyor. 19 takımın yer aldığı grupta, 16, 17, 18 ve 19’uncu sıradaki son 4 takım küme düşecek.

Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor

SPOR SERVİSİ

Zp1Zp

Editör: Hüseyin EKİNCİ