Zonguldak Kömürspor’un 2022-2023 sezonu için kiralık olarak kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Kıvanç Kaya ile transfer döneminin bitmesine bir gün kala yollar ayrıldı. 24 yaşındaki futbolcu, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan idmana çıkmazken, eşyalarını toplayıp şehirden ayrıldı.

Çorum FK’dan transfer edilen Kıvanç Kaya, sezonun ilk iki maçında forma şansı bulamadı. İlk hafta Fethiyespor ve ikinci hafta 1461 Trabzon’la oynanan maçlarda kadro düşünülmeyen Kıvanç, önceki gün MKE Ankaragücü’nden forvet oyuncusu Embiya Ayyıldız’ın da transfer edilmesi üzerine daha fazla arka planda kalmamak için oynayabileceği bir takıma gitme kararı aldı.

Yaşanan ayrılık üzerine Zonguldak Kömürspor’da gol sorumluluğu yeni transfer Embiya Ayyıldız ile Tezcan Gökmen’de olacak. 1922 Konya’dan transfer edilen ve Fethiyespor’la oynanan ilk maçta yaşadığı talihsiz sakatlık üzerine tedavi süreci başlayan Hacı Ömer Doğru, iyileşip eski sağlığına kavuşur kavuşmaz kadroya dahil olacak.

Öte yandan, Kıvanç’la birlikte son iki günde ayrılan futbolcu sayısı 2’ye çıktı. Önceki gün gurbetçi sağ bek Muhammed Ali Kol, Zonguldak Kömürspor’la yollarını ayırmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi