Zonguldak Kömürspor’da yeni sezon teknik direktör kuvvetle muhtemel Serkan Afacan olacak. 50 yaşındaki teknik adam, 2019-2020 sezonunda Zonguldak Kömürspor’u çalıştırmıştı. Kesin anlaşma sağlandığı takdirde Balıkesirli teknik adam için ikinci Zonguldak Kömürspor dönemi başlayacak.

Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2 Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2

Bugün gerçekleşen kongrenin ardından Başkan Salih Demir’in “Teknik direktörümüz dışarıdan olacak” açıklamasıyla merak konusu olan teknik direktör konusunda sıcak gelişme yaşandı.

Zonguldak Kömürspor Kulübü, bir süredir temas halinde olduğu eski teknik direktörü Serkan Afacan’la prensip anlaşmasına vardı.

3,5 yıl aradan sonra yeniden Zonguldak Kömürspor heyecanı yaşayacak olan Afacan, önümüzdeki günlerde Zonguldak’a gelerek yönetimle masaya oturacak. Resmi anlaşmanın ardından Afacan, Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir işbirliğinde 2023-2024 sezonu kadrosunu oluşturacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ