2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor, Antalya kampında ikinci antrenman programını sabah uyguladı. Teknik direktör Şenol Demir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, mevcut kadrodaki 18 futbolcu yer aldı. Kırmızı-Lacivertliler, ikinci günü akşam antrenmanıyla tamamlayacak.

Sakatlık problemi nedeniyle orta saha oyuncusu Serhat Doğukan Taşdemir ile Sarper Çağlar kamp kadrosunda yok. 20 Aralık’ta deplasmanda Kırşehir’le oynanan maçın 24’üncü dakikasında ayak bileğinin burkulması üzerine maçı yarıda bırakan kanat oyuncusu Sarper Çağlar’ın tedavisi Ankara’da sürüyor.

Çağlar’ın yanı sıra yaşadığı sakatlık problemi üzerine devre arasını fırsat bilip İngiltere’ye giden orta saha oyuncusu Serhat Doğukan Taşdemir’in tedavisi burada devam ediyor.

Edinilen bilgiler, Sarper Çağlar’ın Antalya kampına katılmasının mümkün olmadığı, Serhat Doğukan’ın ise duruma göre bir kaç gün içinde kampa dahil olabileceği yönünde.

Zonguldak Kömürspor hakkını arıyor... Gerekirse İstanbul’a, TFF'ye kadar yürürüz Zonguldak Kömürspor hakkını arıyor... Gerekirse İstanbul’a, TFF'ye kadar yürürüz

Sarper Çağlar’la ilgili bir başka detay ise, alacaklarına dair Türkiye Futbol Federasyonu’na yazılı başvuruda bulunması. İlk yarı devam ederken yapılan başvuru hala geçerliliğini koruyor. Bu doğrultuda Zonguldak Kömürspor Kulübü, genç oyuncuya belirlenen tarihe kadar alacağını ödemezse, TFF tarafından uygulanacak yaptırımla birlikte, kulüp ile futbolcu arasında sezon sonuna kadar yapılan sözleşme geçerliliğini kaybedecek.

Bu olasılığın şuan için gerçekleşme ihtimali yok. Teknik direktör Şenol Demir’in ikinci yarı kadrosunda düşündüğü Sarper’in alacağının kulüp tarafından en kısa sürede ödeneceği öğrenildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ