2. Ligde 8’inci sezona hazırlanan Zonguldak Kömürspor’da mevcut futbolcular ile yeni transfer edilen futbolcuların lisansları çıkarılıyor. Lisanslar için gerekli evrakları Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  Profesyonel Futbolcu Tescil İşleri Müdürlüğü’ne teslim eden Kırmızı-Lacivertli kulüp, 25’e yakın futbolcuya lisans çıkaracak.

Lisans İşleri Müdürlüğü’nde bugün öğleden sonra başlayan lisans işlemleri kapsamında ilk olarak forvet oyuncusu Ahmet Daniel’in lisansı yenilendi. Sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden Daniel’in vize edilen lisansını, Kocaelispor’dan kiralık transfer edilen 23 yaşındaki Fatih Bektaş, Sapanca Gençlikspor’dan alınan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Erdemir, Batman Petrolspor’dan gelen 27 yaşındaki sol kanat Ozan Karacabacak, Çankaya FK’dan alınan 25 yaşındaki sol bek Serkan Yıldız, Arnavutköy Belediyespor’dan 31 yaşındaki stoper Fuat Yaman, Hatayspor’dan 20 yaşındaki sol kenar Sarper Çağlar (kiralık) ile mevcut futbolculardan Hakan Çevik, Mevlüt Çelik, Siraç Tüfekçi (kaleci), Koray Tekin Bulman, Egemen Yaylı (kaleci) ve Tarık Akcan izledi. Tek tek işleme konulan lisans işlemlerinin tamamı bugün mesai saati sonuna kadar halledilecek.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Kaleciler, geçen sezon ki mevcut oyuncular ve yeni transferler ile altyapıdan alınan futbolcularla 25 kişilik kadro oluşturan Zonguldak Kömürspor, 1461 Trabzon FK ile 3 Eylül Pazar günü oynayacağı sezonun ilk maçı için yarın sabah uçakla Trabzon’a hareket edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ