Zonguldak Kömürspor’da Eyüp Akcan’ın durumu tam bir bilmeceye döndü. İlk yarının istikrarlı isminin, 3. Lig ekibi Iğdır FK’ya gidip gitmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Devre arası hazırlıklarını sürdüren genç orta saha, 3. Ligde şampiyonluk hedefleyen Iğdır FK’dan ciddi manada transfer teklifi aldı. Bonservisi Fenerbahçe Kulübü’nde olan, Zonguldak Kömürspor’da kiralık olarak forma giyen Eyüp’ün transferinde, futbolcunun kendisi kadar Fenerbahçe Kulübü’nün sergileyeceği tavır da belirleyici rol oynayacak.

Şuan için muamma olan transferle ilgili sürecin nasıl gelişeceği, Zonguldak Kömürspor camiasında merak konusu oldu. Kırmızı-Lacivert renklere gönül veren taraftar, orta sahada tam bir dinamo görevi gören Eyüp’ün gitmesini kesinlikle istemiyor. Eğer böyle bir durum gerçekleşirse, zaten transfer yapmakta zorlanan takımın orta sahasında büyük bir güç kaybı yaşanacak.

Şenol Demir, oyuncusuyla görüştü

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, ilk yarıda takımın yükünü çeken oyuncuların başında gelen Eyüp Akcan’la, bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan antrenman öncesinde ayaküstü durum değerlendirmesinde bulundu. 10 dakikaya yakın süren konuşmada Eyüp, transfere dair son durum hakkında hocasını bilgilendirdi. Karşılıklı düşüncelerin aktarıldığı konuşma esnasında Eyüp Akcan’ın keyifsiz olduğu gözlendi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi