2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’un sezon başında Süper Lig ekibi Hatayspor’dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği 20 yaşındaki kanat oyuncusu Sarper Çağlar’ın sözleşmesi feshedildi.

Yarım sezon geçirdiği Zonguldak Kömürspor’da 16 maçta 907 süre alan Sarper Çağlar, 20 Aralık tarihinde deplasmanda Kırşehir’le oynanan maçta ayak bileğinden sakatlanmış, bu ciddi sakatlık üzerine ilk yarıyı kapatmıştı.

Bu sırada alacaklarına dair Türkiye Futbol Federasyonu’na dilekçe ile başvuruda bulunan Sarper’in durumuyla ilgili uzun zamandır belirsizlik hakimdi. İkinci yarı kadrosunda olup olmayacağı merakla beklenen futbolcuyla ilgili sıcak gelişme yaşandı. Geçici transfer yöntemiyle kiralık olarak transfer edilen Sarper Çağlar’ın sözleşmesi feshedildi.

U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Zonguldak Kömürspor’la yollarını ayrıldığını duyuran genç sağ kanat, transfer dönemi sonuna kadar kendisine yeni bir takım bulacak.

SPOR SERVİSİ

sar

Editör: Hüseyin EKİNCİ