2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’un eski aynı zamanda Onursal Başkanı Sabit Danış, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını Devrek Mesut Özil Tesisleri’nde sürdüren kırmızı-lacivertli takımı unutmadı. Danış, Romanya’dan geldiği Zonguldak’taki son gününde, Zonguldak Kömürspor’un Devrek Mesut Özil Tesisleri’nde sürdürdüğü ikinci etap kampını ziyaret etti.

Zonguldak Kömürspor’a büyük bir sevgiyle bağlı olan Başkan Danış, Devrek İlçe Stadı’nda yapılan antrenman uygulaması öncesi teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Yanında getirdiği bir tepsi baklavayı ikramda bulunan Başkan, ardından takıma hitaben kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Geçen sezon başkanlığını yaptığı Zonguldak Kömürspor’un iyi yerlere gelmesini gönülden istediğini belirten Sabit Danış, “Geçen sezon bu kulübün başkanıydım. İyi takım kurmuştuk. Kurdumuz o takım ligi 53 puanla tamamlayarak, 2. Ligde son 7 sezonun en iyi sezonunu yaşadı.  Geçen sezondan bazı arkadaşlar hala aramızda. Kaptan Hakan Çevik bu durumu çok iyi biliyor. Bu sezon bakıyorum takım oldukça genç. Pırıl pırıl gençlerle dolu. Bu sezon işi götürecek olan sizlersiniz. Sizlere güvenim tam. Yurt dışında işlerimiz oluyor. Her zaman aranızda olamasak da zaman zaman Zonguldak’a gelip sizlerle birlikte olacağız. Destek anlamında elimizden ne geliyorsa yapacağız.” dedi.

Sabit Danış’ın ifadeleri üzerine söz alan teknik direktör Mustafa Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Buraya kadar gelip de bize destek olduğunuz için size takımım ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Böylesi desteklere çok ihtiyacımız var. Bundan sonra bir kamp dönemi daha geçireceğiz. Son etap kampını Bolu’da yapmayı planlıyoruz. Bu konuda gerçekten çok desteğe ihtiyacımız var. İyi ki varsınız. İyi ki buraya kadar gelip bizi onurlandırdınız.” ifadelerinde bulundu.

Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak

Başkan Sabit Danış’la geçen sezon çalışma imkanı bulan Kaptan Hakan Çevik, başkanın Zonguldak Kömürspor’un büyük bir şans olduğunu, her zaman olduğu gibi bu sezon da desteğini sürdürüyor olmasının Zonguldak Kömürspor’a artı güç kattığını belirtti.

Başkan gibi Zonguldak Kömürspor sevdalısı insanlara çok ihtiyaçları olduğunu dile getiren Kırmızı-Lacivertli Kaptan, “Buraya gelip bizlere destek olmanız, bize çok büyük moral oldu. Hocalarımız ve futbolcu arkadaşlarla Zonguldak Kömürspor’u başarıya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Sizi inşallah sezon içinde de yanımızda görürüz. Sizin gibi Zonguldak Kömürspor sevdalısı insanlara çok ihtiyacımız var. Sizleri yanımızda görmek bize büyük güç veriyor.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ve tatlı ikramının ardından bir süre antrenmanı izleyen Başkanı Sabit Danış, ardından tüm takıma başarı dileğinde bulunup işleri dolayısıyla Zonguldak’tan ayrıldı.

SPOR SERVİSİ

2221-18

Editör: Hüseyin EKİNCİ