Futbolculuk kariyerinde Galatasaray ve Türk Milli takımındaki başarısıyla futbol efsaneleri arasına giren, ardından geçiş yaptığı teknik direktörlük mesleğinde 1 ve 2. Ligde önemli kulüplerde görev yapan Ergün Penbe, memleketi Zonguldak’ı 2. Ligde temsil eden Zonguldak Kömürspor’un Ankara Demirspor’la oynadığı maçı izledi.

Teknik direktörlük mesleğinde en son 2. Lig Beyaz grup temsilcisi Çorum FK’yı çalıştıran Ergün Penbe, bir süredir Zonguldak’ta olmanın verdiği fırsatı değerlendirerek Zonguldak Kömürspor’a sürpriz yaptı. Penbe, Kırmızı-Lacivertli takımın dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Ankara Demirspor’la oynadığı 30’uncu hafta karşılaşmasını izledi.

Zonguldak Kömürspor’un ilk 11’in de kimler var? Serik maçının kadrosu belli oldu Zonguldak Kömürspor’un ilk 11’in de kimler var? Serik maçının kadrosu belli oldu

15.00’teki karşılaşmanın başlamasına az bir süre kala stada gelen Ergün Penbe, protokol tribün girişinde karşılaştığı Hacı (Hüseyin) Demir’le samimi bir şekilde selamlaştı. Birbirlerine sarılan ikili, bir süre ayaküstü sohbet etti.

Sohbetin ardından protokol tribündeki yerini alan Penbe, gol düellosu şeklinde geçen ve konuk Ankara Demirspor’un 4-3 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmayı 90 dakika boyunca izledi.

Penbe, maç sonrası taraftarların fotoğraf isteğini geri çevirmedi. Ünlü teknik adam, sevgi gösterilerine güler yüz ve samimiyetle karşılık verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ