2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un tribün liderleri Miraç Balcı ile Taner Arslantürk, kırmızı-lacivert taraftar ve camiayı iftar programında bir araya topladı. “Dostluk, birlik ve beraberlik” adına önemli mesajların verildiği iftara 300 kişi katıldı.

Mücadele ettiği Beyaz grupta ligde kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’u, içeride-dışarıda oynadığı hiçbir maçta yalnız bırakmayan 12’nci adam, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programında camiayı bir araya topladı.

Tribün liderleri Miraç Balcı ile Taner Arslantürk’ün Kilise Yaman Restaurant’ta organize ettiği iftar programına, yapılan davet üzerine Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Barış Şeref, yardımcı antrenör Abdulkerim Koç da teşrif etti. Özel misafirlerin dışında 300 kişilik taraftar grubu iftar programına katılım sağladı.

Başkan Ömer Selim Alan, “Yüreğinde Zonguldak sevgisi ve Zonguldakspor aşkı olan kıymetli taraftarımızla iftar sofrasında bir araya geldik. Taraftarlarımızın tutkusu, enerjisi, coşkulu destekleri sadece saha içinde değil, aynı zamanda şehrimizin ruhunda da önemli bir yer tutuyor. Bu birlik beraberliğimiz daim olsun.” ifadelerinde bulundu.

Hoşça sohbetlerin edildiği iftar programında ligde kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor için dualar edildi.

Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak? Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak?

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ