2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da Serkan Afacan dönemi başlamadan bitti. İki gündür Zonguldak’ta olan ve anlaşmasına kesin gözüyle bakılan Balıkesirli teknik direktör, şartlarda orta yolun bulunamaması üzerine Zonguldak’tan ayrıldı.

2023-2024 sezonunda takımı teknik-taktik yönden idare edecek teknik direktör konusunda ilk sıraya alan Serkan Afacan’ı Zonguldak’a çağıran Zonguldak Kömürspor Kulübü, başarılı teknik adamla şartlarda anlaşma sağlayamadı.

Salı günü akşam saatlerinde geldiği Zonguldak’ta kaldığı iki gün boyunca Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, Genel Kaptan Hacı Demir, Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir’le geniş çaplı görüşme gerçekleştiren Serkan hoca,  bu süreçte hedeflerini anlattı, takımı 1. Lige çıkarmak için gerekli olan transfer bütçesini net rakamlarla ortaya koydu.

Sabit geliri olmayan Zonguldak Kömürspor yönetiminin, kendi imkanları dahilinde tahmini olarak hesapladığı transfer maliyetinin çok üzerinde olan rakamların şuan ki şartlarda karşılanmasının mümkün gözükmemesi üzerine neticeye kavuşması beklenen anlaşma sağlanamadı.

Bunun üzerine Afacan, güçlü bir sevgi bağı kurduğu Demir ailesi ve Zonguldak Kömürspor Kulübü’ne ilgi ve alakasından dolayı teşekkür edip Zonguldak’tan ayrıldı.

Serkan Afacan transferinin gerçekleşmemesi üzerine Zonguldak Kömürspor, teknik direktör rotasını başka yöne çevirdi.

Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ