Beyaz TV’de, ünlü spiker ve moderatör Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu Beyaz ve Derin Futbol programlarında spor yorumculuğu yapan Beşiktaşlı eski Milli futbolcu Sinan Engin’den Zonguldak’a mesaj var. Engin, TFF Etik Kurulu tarafından yürütülen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor dosyasından, Zonguldak Kömürspor’un lehine sonuç çıkacağına inandığını belirtti.

2. Lig Beyaz grupta 37’nci haftada oynanan ve 0-0 sona ermesi üzerine uzlaşı iddialarıyla Türkiye’nin gündemine oturan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla alakalı Hukuk Kurulu tarafından başlatılan, şuan Etik Kurulu’nun incelediği dosyayla ilgili verilecek kararı en az Zonguldaklılar kadar merak eden Sinan Engin, soruşturmanın yakın takipçisi.

Gündemi iki haftadır meşgul eden Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili inceleme aşamasında olan uzlaşı dosyasını, Beyaz Tv’de yorumculuk yaptığı Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında sürekli gündemde tutan Sinan Engin’in, Zonguldak Kömürspor’a yapılan haksızlığa gösterdiği hassasiyet, Zonguldak Kömürspor camiası ve taraftardan büyük takdir gördü.

Zonguldak Kömürspor Kulübü, Zonguldaklı olmamasına rağmen,  kırmızı-lacivertli takımın hakkını, “Ben Zonguldaklıyım” diyen herkesten daha çok savunan ve bu konuda büyük çaba gösteren Sinan Engin’i, “Fahri Hemşehri” ilan ederek onurlandırdı.

Rekorlar kırarak şampiyon olan Zonguldakspor, kapanmaya doğru gidiyor... Dünyada eşi benzeri yok Rekorlar kırarak şampiyon olan Zonguldakspor, kapanmaya doğru gidiyor... Dünyada eşi benzeri yok

Fahri hemşehrilik yanında Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Sinan Engin’e telefonla ulaşarak verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Öztürk, televizyon ekranlarında Zonguldak Kömürspor’dan, kendi takımıymış gibi “Benim emekçi takımım Zonguldak Kömürspor’un günahı ne. Zonguldak Kömürspor formasında madencilerin kanları var. O forma için ne şehitler verildi orada. Türkiye’nin, Dünya’nın en zor mesleği olan madencilerin alın teri var o formada” sözleriyle bahseden Sinan Engin’e, Şehit madencilerin isimlerinin yazılı olduğu Şehit Madenci Forması hediye edecek.

Şükrü Öztürk’ün, “Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Zonguldak’ta herkes sizi konuşuyor. Bizim gönüllerimizde fahri hemşehrimiz oldunuz. Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu adına siz ve Ertem Şener, Ahmet Çakar, Abdulkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı’ya özel yapılmış madenci temalı Zonguldak Kömürspor forması hediye etmek istiyorum” mesajına karşılık veren Sinan Engin, “Bütün Zonguldak halkına çok selamlar, sevgiler, saygılar. Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili şuan devam eden soruşturmayı en az sizler kadar ben de takip ediyorum. Hayırlısıyla sonuçlanmasını bekliyoruz. İnşallah iyi bir sonuç çıkacak. Bu işin takipçisiyiz” şeklinde karşılık verdi.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor Kulübü tarafından Sinan Engin, Ertem Şener, Ahmet Çakar, Abdulkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı adına yaptırılan Şehit Madenci Formaları, bu hafta içinde kendilerine hediye edilecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ