Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak

2. Lig Kırmızı grupta temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un 29 Nisan Cumartesi günü konuk olacağı Bucaspor 1928’e, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından şok ceza. Bugün açıklanan PFDK kararları doğrultusunda, İzmir ekibi sahasındaki 35’inci hafta karşılaşmasını “bir resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası” aldığı için seyircisinden yoksun oynayacak.

Bucaspor 1928’e söz konusu ceza, 19 Nisan’da 1461 Trabzon FK ile oynanan maçta, taraftarın neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın aynı sezon içinde ev sahibi olunan maçta 6’ncı kez tekrar edilmesinden dolayı verildi. Bir maçlık seyircisiz oynama cezasının yanı sıra Bucaspor Kulübü’ne 10 bin 500 TL para cezası uygulandı.

ZONGULDAK TARAFTARI GİRECEK

Cumartesi günü saat 15.00’te Yeni Buca Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmaya, konuk Zonguldak Kömürspor taraftarı girebilecek. Bu çerçevede karşılaşmaya, ev sahibi kulübün ayıracağı kontenjana tekabül eden sayı kadar Zonguldak Kömürspor taraftarı girecek. Buca tribünlerinde kesinlikle taraftar alınmayacak.

Zonguldak Kömürspor bu sezon deplasmanda ikinci defa boş tribünler önünde oynayacak. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, 9 Nisan’da Kocaelispor’a konuk olduğu 31’inci hafta maçında da ev sahibi takımın cezası nedeniyle sessiz bir 90 dakika çıkarmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ