2. Lig Beyaz grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’da yönetim, 3 Nisan Çarşamba (yarın) günü iç sahada oynanacak Bursaspor maçı öncesi bilet ücretlerinde düzenlemeye gitti. Kırmızı-Lacivertli yönetim, tıpkı 17 Mart’ta Beyoğlu Yeniçarşıspor’la oynanan maçta uyguladığı gibi 50 TL'den satılan biletlerin tamamını satın aldı ve girişleri ücretsiz yaptı.

Kritik maç öncesi alınan bu karar, maça bir gün kala spor kamuoyuna duyuruldu. Tribüne daha çok taraftar çekmek için alınan kararla birlikte 7’den 77’ye tüm herkesi hafta arası maçında takımı desteklemeye davet eden Zonguldak Kömürspor yönetimi, özellikle 2700 kişilik kapalı tribünü full görmek istiyor.

26 puanla 16’ncı sıradaki Zonguldak Kömürspor ile kendisini 6 puan geriden takip eden Bursaspor arasındaki 33’üncü hafta karşılaşması, yarın saat 15.00’te Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak.

Zonguldak Kömürspor için kritik bir önem arz eden 90 dakika mücadelesinde taraftarın vereceği destek çok önemli. 12’nci adamla birlikte istediği 3 puan hedefine ulaşmak isteyen Kırmızı-Lacivertli takım, iç sahada alacağı galibiyetle ligde kalma umutlarını son 5 haftaya taşıyacak.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, konuya dair yaptığı açıklamada, “Umudun olduğu her yerde son nefese kadar mücadeleye devam. Yarın Bursaspor’la oynayacağımız sezonun en önemli maçında, maç biletleri 50 TL olup biletlerin tamamı yönetim kurulu tarafından satın alınmıştır. Taraftarımız ücret ödemeden maçı izleyebilecektir. Rakip takım taraftarının da geleceği maça tüm Zonguldak sevdalılarını bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ