Yeni sezon hazırlıklarını Devrek Mesut Özil Tesisleri’nde sürdüren Zonguldak Kömürspor hazırlık maçları programı dahilinde, 11 Ağustos Cuma (yarın) günü komşu Karabük’ü 3. Ligde temsil eden Karabük İdmanyurdu’yla karşı karşıya gelecek.

Zonguldak’ta 24 Temmuz’da başladığı 2023-2024 sezonu hazırlıklarında 17’nci günü geride bırakan Zonguldak Kömürspor’un ikinci etap kamp çalışmaları yarın sona erecek.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Günde çift antrenman programıyla fizik-kondisyon ve dayanıklılık yönünden gelişim kaydeden Kırmızı-Lacivertli takım, diğer taraftan futbolcuların son performans durumunu görme adına hazırlık maçları organize etmeye başladı.

Dün Ankara Kızılcahamam’da, 2. Ligin yeni takımı Karamanspor’un davetlisi olarak Patalya Otel’de ilk hazırlık maçını oynayan Zonguldak Kömürspor, gençlerin denendiği bu maçı 3-2 kaybetti. Ahmet Daniel Ayyıydız ile Emirhan Kocasoy’un gol bulduğu karşılaşma, skordan ziyade futbolcuların durumunu görme adına önem arz etti.

Zonguldak ekibi, bu maçın peşine bu defa 3. Ligin yeni takımı Karabük İdmanyurdu’yla karşı karşıya gelecek. Komşu temsilcisiyle oynanacak deneme maçı, yarın saat 16.00’de Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak.

Kırmızı-Lacivertli takım, bu maçın ardından ikinci etap kamp hazırlıklarını noktalayıp iki günlük kısa bir araya girecek. Aranın ardından üçüncü aynı zamanda son etap için toplanacak olan Zonguldak Kömürspor, il dışı kampı için Bolu’nun yolunu tutacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ