2. Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un 7’nci haftada, 8 Ekim Pazar günü sahasında Yeni Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maça İstanbul bölgesinden B klasman hakemi Oğuzhan Uğurlu atandı. Uğurlu, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un 6’ncı kez maçını yönetecek.

Zonguldak Kömürspor İstanbullu klasmanın yönettiği maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Uğurlu’nun düdük çaldığı maçlarda Zonguldak Kömürspor, 2019-2020 sezonunda İnegölspor’u 3-2 yenerken, 2020-2021 sezonunda Ankara Demirspor’a 2-0 mağlup oldu. 2021-2022 sezonunda iki defa Zonguldak Kömürspor görevine çıkan Uğurlu’nun yönettiği bu maçlarda temsilcimiz, Karacabey Belediyespor’u 2-1 yendi, Şanlıurfaspor’la 1-1 berabere kaldı. Uğurlu, en son 2022-2023 sezonunda Zonguldak Kömürspor’un Karacabey Belediyespor’u 2-1 mağlup ettiği maçın hakemiydi.

Profesyonel meslek geçmişinde 113 resmi müsabakada düdük çalan Oğuzhan Uğurlu, Pazar günü Zonguldak’ta, kariyerinde 114, 2. Ligde ise 64’üncü maçını yönetecek. İstanbullu tecrübeli hakem, 2. Ligde en son 17 Eylül’de, 68 Aksaray Belediyespor-Amed Sportif maçında düdük çaldı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ilk defa boy gösterecek Oğuzhan Uğurlu’nun, zorlu karşılaşmada yardımcılıklarını, İstanbul bölgesinden B klasman yardımcı hakemler Mücahid Adem Çelebi ile Erol Ernek yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, yine İstanbul bölgesinden C klasman hakemi Oğuzhan Gökçen.

SPOR SERVİSİ

Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır

Editör: Hüseyin EKİNCİ