Zonguldak Kömürspor bu sezon ilk 6 haftada en sorunlu bölge olarak öne geçen forvet mevkiinde değişime gitti. Teknik direktör Mustafa Özer, bu mevkideki eksikliği gidermeye yönelik yaptığı hamleyle 20 yaşındaki genç forvete “hazır ol” emri verdi.

Mücadele ettiği Beyaz grupta geride bıraktığı 6 maçta 20’ye yakın gol pozisyonu üreten fakat bunlardan sadece 1’ini gole çevirebilen Zonguldak Kömürspor’da, teknik direktör Mustafa Özer can sıkıcı noktaya gelen gol problemine çözüm arıyor.

Özer, 8 Ekim Pazar günü iç sahada oynanacak Yeni Mersin İdmanyurdu maçı öncesi yapılan taktik çalışmada kadroda tertip değişikliğine gitti. Sağ kenar oyuncusu Sarper Çağlar’ın sağlık problemi yaşaması üzerine bu mevkiye Ozan Karabacak’ı monte eden Özer, forvet pozisyonunda ise Ahmet Daniel Akyıldız’ı şans tanıdı.

Kırmızı-Lacivertli teknik adam, yakın kontak kurduğu genç öğrencisinin adeta beynini yıkıyor. Mevkisi itibariyle Daniel’den büyük beklenti için olan Mustafa Özer’in bu bölgedeki bir diğer alternatif ismi, altyapıdan yetişen Emirhan Kocasoy olacak. Kocasoy’a taktik çalışmanın ikinci bölümünde as kadroda yer veren Özer, bitiricilik noktasında sık sık uyarılarda bulundu.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor’da ikinci sezonunu yaşayan Ahmet Daniel, bir aksilik olmadığı müddetçe Yeni Mersin maçında bu sezon ilk defa ilk 11’de forma giyecek. Daniel, geride kalan 6 maçta sadece 6 dakika süre buldu.

Zonguldak Kömürspor hakkını arıyor... Gerekirse İstanbul’a, TFF'ye kadar yürürüz Zonguldak Kömürspor hakkını arıyor... Gerekirse İstanbul’a, TFF'ye kadar yürürüz

SPOR SERVİSİ

3-132-181-26

Editör: Hüseyin EKİNCİ