Sancılı bir lig sezonu geçiren Zonguldak Kömürspor, 12 Kasım Pazar günü karşılaşacağı Ankara Demirspor’la, kendi saha ve seyircisi önünde 6’ncı maçını oynayacak. Elmas’ın bu sezon şuana dek evinde hiç galibiyeti yok. Taraftarı önünde 3 puan siftahı yapamayan Elmas, bu sessizliğini bozmak istiyor.

6 puanla 18’inci sırada yer alan Zonguldak Kömürspor, 12’nci haftası geride kalan ligde, iç sahada 5 maç oynadı. Esenler Erokspor, Diyarbekirspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Ankaraspor ve Altınordu’yu taraftarı önünde karşılayan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, saha ve seyirci avantajına rağmen söz konusu bu maçlardan galibiyet çıkaramadı.

İlk iç saha maçında Esenler Erokspor’a 1-0 mağlup olan Zonguldak Kömürspor, akabinde Diyarbekirspor ve Yeni Mersin İdmanyurdu’yla peş peşe berabere kalırken, Ankaraspor ve Altınordu’ya 2-1 ve 3-1’lik skorlarla mağlup oldu.

5 maçta 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle hanesine sadece 2 puan yazdırabilen Zonguldak ekibi, puantaj cetvelinde 19 takım arasında iç sahada galibiyet alamayan iki takım arasında yer alıyor.

Zonguldak Kömürspor evindeki maçlarda kalesinde 6 gol gördü. Son iç saha maçında ağlarından 3 gol birden çıkaran Elmas, sadece bir maçta kalesini gole kapalı tutabildi. Temsilcimizin rakip kalede ürettiği gol sayısı ise 3.

Lig maçlarında iç sahada galibiyet çıkaramayan Zonguldak Kömürspor’un evinde oynadığı Türkiye Kupası maçında da yüzü gülmedi. İkinci eleme turunda konuk ettiği Tokat Plevne Belediyespor’u konuk eden Elmas, 3-2’lik yenilgi üzerine kupaya veda etti.

Zonguldak Kömürspor 12 Kasım Pazar günü Ankara Demirspor’la oynayacağı 13’üncü hafta maçıyla evinde 6’ncı 3 puan mücadelesine çıkacak.

İşte Elmas’ın iç saha karnesi:

Zonguldak Kömürspor-Esenler Erokspor: 0-1

Zonguldak Kömürspor-Diyarbekirspor: 0-0

Zonguldak Kömürspor-Yeni Mersin İdmanyurdu: 1-1

Zonguldak Kömürspor-Ankaraspor: 1-2

TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?” TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?”

Zonguldak Kömürspor-Altınordu: 1-3

TÜRKİYE KUPASI

Zonguldak Kömürspor-Tokat Plevne Belediyesi: 2-3

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ