Zonguldak Kömürspor’da devre arası ve yeni yıl nedeniyle izni bitti. Bir haftalık iznin ardından Antalya’da toplanan kırmızı-lacivertli takım, tamamen ikinci yarıya odaklandı.

Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi! Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi!

Antalya Kemer’de 10 gün sürecek devre arası kampında kadroyu yeniden şekillendirecek olan Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıya yenilenen kadrosuyla başlayacak.

Teknik direktör Şenol Demir, Antalya’da ilk gün kampında mevcut futbolcuları bir araya toplayıp kısa bir değerlendirme konuşması yaptı.

21 Ocak’ta, iç sahada 1461 Trabzon’la oynanacak ikinci yarının ilk hafta maçına kadar sıkı bir çalışma periyoduna gireceklerini belirten Demir, bu süreçte tüm herkesten yüzde 100 performans istedi.

İkinci yarının ilk yarıdan zor geçeceğini dile getiren Şenol Demir, 1461 Trabzon maçına kadar önlerinde 16 günlük zamanın olduğunu, bu süreçte sabah-akşam yapacakları çift antrenman programıyla fizik-kondisyon yönünden seviyeyi yukarıya çıkaracaklarını aktardı.

Kırmızı-Lacivertli teknik adam, “Devre arası izninin ardından artık tamamen ikinci yarı odaklanmış durumdayız. 21 Ocak’ta ilk maçımızı sahamızda 1461 Trabzon’la oynayacağız. Önümüzde çok fazla bir zaman yok. Her bir günü çok iyi değerlendireceğiz.” dedi.

Demir, transfere yönelik sorulan soru üzerine, “Yönetime eksik mevkilerle ilgili raporumuzu sunduk. Ekonomik şartlar bizi epey zorluyor. Maliyetler çok yüksek. Kamp döneminde aramıza illaki katılan futbolcu olacak. Mevcut kadromuzun yetersiz olduğunu biliyoruz. Takviye yapıp güçlenmemiz şart. Şuan ki kadromuz oldukça kısıtlı. İkinci yarıda bunun sakatı, cezalısı olacak. Aramıza katılacak arkadaşları bekliyoruz. Kadromuzun biran evvel olgunlaşması lazım. Burada yapacağımız kamp çok önemli. Aramıza yeni katılacak futbolcularla birlikte ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanıp takımı yukarılara çıkarmak istiyoruz. Yeni transferlerden bazıları yarın aramıza katılabilir.” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ