Merkez Hakem Kurulu (MHK) 2. Lig’de 11’inci hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. Kurul, Beyaz grupta puantajın alt bölümünde 1 puan farkla sıralanan ve tam 49 yıl aradan sonra karşı karşıya gelecek Zonguldak Kömürspor ile Altınordu arasında oynanacak karşılaşmaya, Bingöl bölgesinden B klasman hakemi Yusuf Aydın’ı atadı. Aydın’ın yardımcılıklarını, Batman bölgesinden B klasman yardımcı hakem Mustafa Yüksel ile Şanlıurfa bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Şükrü Çavcı yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Van bölgesinden C klasman hakemi Cihan Ölmez.

Bingöl bölgesi hakemi, 28 Ekim Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda saat 14.00’te oynanacak karşılaşmayla birlikte, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un ilk kez maçını yönetecek. Aydın, aynı zamanda İzmir ekibinin de ilk defa maçına çıkacak.

2. Lig 24 maçlık deneyimi bulunan Bingöllü klasmanın 3. Ligde 38 maçı var. Yusuf Aydın, 2. Ligde en son 14 Ekim’de, Menemen Futbol Kulübü ile GMG Kastamonuspor arasında oynanan Kırmızı grup maçını yönetti.

SPOR SERVİSİ

111-82222-1

Zonguldak Kömürspor, CİMER ve TFF Başkanı Büyükekşi’ye gidiyor... Ankaraspor-Nazilli maçı incelenmeli! Zonguldak Kömürspor, CİMER ve TFF Başkanı Büyükekşi’ye gidiyor... Ankaraspor-Nazilli maçı incelenmeli!

Editör: Hüseyin EKİNCİ