Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2 Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2

2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’un, ligde kalma adına 14 Nisan Pazar günü saha ve seyircisi önünde ligden düşmesi kesinleşen Adıyaman FK ile oynayacağı kritik 90 dakikaya, Muğla bölgesi hakemi atandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan atamalar kapsamında, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak karşılaşmada, tecrübeli B klasman hakemi Hakan Ülker düdük çalacak. Bu sezon 1. Ligde bir çok kez dördüncü hakem olarak görev alan Ülker, son olarak 3 Nisan’da, 2. Lig Kırmızı grupta Menemen FK-Düzcespor arasında oynanan karşılaşmayı yönetti. Ülker'in 2. Ligde 40 maçlık deneyimi var. 

Hakan Ülker’in yardımcı triosunda İstanbul bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Burak Şami Şad ile Manisa bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Gökmen Cambel yer alıyor. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Kocaeli bölgesinden C klasman hakem Sait Tuzcu.

2. Lig Beyaz grupta, Yeni Mersin İdmanyurdu-Nazilli Belediyespor, Esenler Erokspor-Bursaspor, Karacabey Belediyespor-Ankaraspor, 1461 Trabzon-Bucaspor 1928, Kırklarelispor-Serik Belediyespor, Vanspor-Altınordu, Diyarbekirspor-Beyoğlu Yeniçarşıspor, Afyonspor-Ankara Demirspor arasında oynanacak diğer karşılaşmalarda, Bursa’dan Metin Ateş, Isparta’dan Berkan Çetin, Bingöl’den Yusuf Aydın, Şanlıurfa’dan Yusuf Adnan Kendirciler, Mersin’den Ali Rıza Altunbakır, Ankara’dan Emre Kaan Çalışkan, Sinop’dan Erdal Yılmaz ve İzmir’den Berkay Erdemir düdük çalacak.

SPOR SERVİSİ

Zks1Zks2

Editör: Hüseyin EKİNCİ