Zonguldak'ta 2 yaşındaki Nisanur bebeğe cinsel istismarda bulunan Metin Sucu'nun polis ekip otosu içerisinde ölümüne sebep olmakla suçlanan, 2 polis memuru ve 1 bekçiye 21'er yıl hapis cezası verildi. Olayın Türkiye gündeminde bir kez daha yer almasının ardından sosyal medyada kullanıcılar tepkilerini dile getirdiler.

Olay, 18 Mayıs 2023’te Çaycuma ilçesi İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Furkan S., geceyi Meryem Ö.’ye ait evde geçirdi. Furkan S., evdeki Nisanur Ö. bebeğe cinsel istismarda bulundu. Daha sonra bebek bayıldı. Bunun üzerine Sevinç, bebeği ayıltmak için havaya atıp, tokatladı.

Zonguldak'ta top atışları paniğe neden oldu! Zonguldak'ta top atışları paniğe neden oldu!

Bebek kendine gelmeyince Furkan S., yürüyerek hastaneye götürdü. Muayenenin ardından bebeğin cinsel istismara maruz kaldığı anlaşılınca Furkan S., yakalandı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen bebek, kurtarılamadı.

Uzun süre Türkiye gündeminde yer alan olay, Nisanur bebeğe cinsel istismarda bulunan Metin Sucu'nun polis ekip otosu içerisinde ölümüne sebep olmakla suçlanan, 2 polis memuru ve 1 bekçiye 21'er yıl hapis cezası verilmesiyle bir kez daha gündeme geldi. Konu ile ilgili yapılan yorumlar ve ortaya atılan iddialar kan dondurdu. Özellikle bir kadın sosyal medya kullanıcısının yazdıkları ise dikkatlerden kaçmadı.

“DOSYALAR ORTAYA BİR DÖKÜLSE TÜM TÜRKİYE KARIŞIR”

Batı Karadeniz’de bu tür olayların çok yaşandığını ve emniyet mensubu arkadaşlarının da bu durumu kendileri ile paylaştıklarını ifade etti. Şahıs ayrıca, bildiği her şeyi anlatmak istediğini belirtti.

Yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Zonguldak Bartın Kastamonu ve batı Karadeniz de bu tür olaylar çok yaşanıyor Bartın da üniversitesinde  okudum çok enteresan olaylar var emniyette çalışan arkadaşlarım anlatıyordu dosyalar ortaya bir dökülse tüm Türkiye karışır. Biraz işlerim var aykırı da izin verirse Zonguldak’la ilgili her şeyi anlatırım o şekilde okuyan öğrencilere haber salın bana desteğe gelsinler her şeyi yazarım bildiklerimi.”

Untitled 1

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA