Zonguldak’tan İstanbul’a gitmekte olan Pamukkale Turizm’e ait yolcu otobüsü, Ereğli rampalarından inişi sırasında kaza yaptı. Otobüs, yol üzerindeki buzlanma nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıktı.

KAYGAN ZEMİNDE SAVRULDU, KANALA DÜŞTÜ

Buzlanan yolda savrulan otobüs, ters dönerek yol kenarındaki kanala düştü. Kazanın etkisiyle otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı.

Zonguldaklı şoför esnafı İsmail Aras kalbine yenildi
Zonguldaklı şoför esnafı İsmail Aras kalbine yenildi
İçeriği Görüntüle

BÖLGEDE YOĞUN KAR VE BUZLANMA ETKİLİ

Kazanın meydana geldiği bölgede yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu öğrenildi. Ekipler, olay sonrası güvenlik önlemleri alarak yolu kontrollü şekilde trafiğe açtı.

SÜRÜCÜLERE BUZLANMA UYARISI

Yetkililer, özellikle rampalı ve eğimli yollarda seyahat eden sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı. Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.

Muhabir: Sertaç Özdemir