Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmanyurdu arasında depremzedelere yardım amaçlı oynanan karşılaşmadan elde edilen gelir Valilik hesabına yatırıldı.

Birbirine komşu Zonguldak ile Karabük’ün futboldaki temsilcileri Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmanyurdu, dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda depremzedeler için karşı karşıya gelmişti. Zonguldak Kömürspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın bilet satışlarından 251 bin 250 TL gelir elde edildi. Kulüp tarafından açıklanan rakam, Valiliğin depremzedeler için açtığı hesaba yatırıldı. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, hesaba yatırıldığına dair dekontları, Vali Mustafa Tutulmaz’a teslim etti.

Tutulmaz, Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmanyurdu’nu böylesi anlamlı organizasyondan ötürü tebrik etti. Ortaya güzel bir iş çıkarıldığını aktaran Vali Tutulmaz, depremzede vatandaşların yaralarının el birliğiyle sarılacağını kaydetti.

Kulüp Başkanı Salih Demir, yardım maçı organizasyonuna katkı veren tüm herkese teşekkür ederken, “Yeter ki depremzedelerimiz iyi olsun. Onların her zaman yanındayız. Dün ki maç organizasyonunu depremzede vatandaşlarımız için organize ettik. Maç için satılan biletlerden elde edilen gelirin tamamını depremzede vatandaşlarımıza bağışladık. Toplanan paranın tamamı hesaba yatırıldı. Dekontu sayın Valimize teslim ettik. Yardım maçı amacına ulaştı. Güzel bir atmosferde, centilmenlik ve kardeşliğin ön planda tutulduğu bir maç izledik. Kahraman madencilerimiz onure edildi. Pazar günü Karabük’te bir maç daha oynayacağız. O maçın geliri de depremzedelere bağışlanacak.” dedi.

HABER/ Hüseyin EKİNCİ

deko

Editör: Hüseyin EKİNCİ