Kantarcı; “Çaycuma’ya eserler kazandırıyoruz” Kantarcı; “Çaycuma’ya eserler kazandırıyoruz”

Merkezi Zonguldak’ta bulunan Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin (ZGC) Çaycuma Temsilciliği faaliyete geçerek açıldı.

ZGC’nin yönetim kurulu üyesi ve Çaycuma’dan sorumlu başkan Davut Uyar ilçedeki gazetecileri bir araya getirmek ve faaliyetlerini yapmak amacıyla temsilcilik ofisi açıldı.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, yönetim kurulu üyesi 2. Başkan Hakan Çavuşoğlu, onur kurulu üyesi Sermet Aksu, denetim kurulu, Süleyman Şen, ZGC’ nin Çaycuma temsilciliğini ziyaret ederek, hem açılışını gerçekleştirdiler, hem de temsilciliğinin faaliyete başlamasının startını verdiler.

 ZGC temsilcilik ofisinin açılışında ZGC Devrek Temsilcisi Hakan Çavuşoğlu, Demokrat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış Dinç, PES Gazetesi sahibi Lütfü Dedeman, Çaycuma Star Haber Müdürü Anıl Taşkıran, editör ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Gülcan Çolak ve Çaycuma Star Haber yazarlarından Recep Karagöz ise hazır bulundu.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık, yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

“Zonguldak’ımızın önemli ilçelerinden Çaycuma’dayız. Çaycuma’daki meslektaşlarımızla birlikteyiz. Çaycuma bizler için önemli. Gerek bütün ilçeler ile birlikteliğimiz, hem derneklerle, hem de gazeteci meslektaşlarımızla devam etmekteyiz. Çaycuma’da Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz.  Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin Çaycuma İlçe Temsilciliğini açıyoruz. Çaycuma temsilcimi Davut Uyar, arkadaşımız aynı zamanda cemiyetimizin de yönetim kurulu üyesidir. Buradaki basındaki meslektaşlarımızla birlikte temsilcilik görevini de onlara veriyoruz. Temsilciğin açılmasını çok önemli buluyorum ve İlçemiz adına son derece güzel şekilde bizleri temsil edeceklerdir. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) olarak da desteğimizi vereceğiz. Temsilciliğimiz Çaycuma’ya ve basın camiasına hayırlı ve uğurlu olsun. Çaycuma’daki meslektaşlarımıza da başarılar diliyorum.

Çok daha iyi günleri gazetecilik anlamında da ilçemizde yükseğe taşıyacağımızı inanıyorum. Temsilciliğin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hem Çaycuma’ya hem de yazılı basına, haber ajanslarına ve de Çaycuma’da görev yapan meslektaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Kutluyorum. Nice başarılara temennisi ile.” Haber Merkezi

çaycuma dernek1çaycuma dernek

Editör: Seçkin