‘Batı Karadeniz Bölgesinin sağlık üssü’ mottosuyla yola çıkan ZBEÜ Hastanesi dünyaya açılıyor. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne Sağlık Bakanlığı tarafından  ‘Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi’ verildi.

Hastanenin deneyimli akademisyen ve hekim kadrosu, her geçen gün yenilenen ve çağı yakalayan teknolojik altyapısı ile artık uluslararası hastaları da kabul etmeye başlayacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak ve çevresinde sağlık alanında önemli bir çekim merkezi olan Üniversitesi Hastanesinin bölgenin doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

Rektör Özölçer, hem şehrimize hem de ülkemize büyük katma değer katacak olan Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi alınmasında emeği geçen hastane yönetimine Başhekim Doç. Dr. Özcan Pişkin nezdinde teşekkür etti. (Haber Merkezi)

AFAD’dan bir acı haber daha:  Kayıp canlardan biri daha bulundu! AFAD’dan bir acı haber daha: Kayıp canlardan biri daha bulundu!

Gemicinin kimliği belirlendi! Gemicinin kimliği belirlendi!

Kayıp mürettebattan bir acı haber daha! Kayıp mürettebattan bir acı haber daha!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri ‘Gazze için kıyama kalk’ nöbetini tamamladı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri ‘Gazze için kıyama kalk’ nöbetini tamamladı

Başkandan örnek hareket! Başkandan örnek hareket!

WhatsApp-Image-2023-11-24-at-15.34.24

Editör: Murat Barutçu