Gazipaşa Derneği Başkanı Erhan Çınar ziyaret ile ilgili açıklamasında, “Zonguldak’ımızı 3. ligde temsil eden Altıpasspor kulübümüze gerekli destek verildiği takdirde başarılı olacaklarını düşünüyorum ve bu zor şartlarda  Zonguldak’ımızı temsil ettiklerinden dolayı her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı başkan Buse Uzun ve ekibine teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.
Altıpas kulup başkanı Buse Uzun da, “Ülkemizde gelişmekte olan kadın futbolunda şehrimizi temsil etmek adına bir yola çıktık. 2 sene önce kurduğumuz alt yapımızı özenle hazırlayıp 2023 - 2024 sezonunda başvurduğumuz Kadınlar 3. Liginde mücadele etmekteyiz. Deplasmanlı olarak oynan bu ligde Sayın Ahmet Karayılmaz'ın vermiş olduğu servis desteğinden başka destek görmediğimizi üzülerek belirtmek isteriz. Zonguldak merkezin tek kadın futbol takımıyız. Kızlarımız için Zonguldak şehrinin ileri gelenlerinden ve devlet kurumlarından desteklerini bekliyoruz.
Gazipaşa derneği başkanı Erhan Çınar ve yönetim kurulunun misafirperverlikleri ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu. 
Öte yandan, Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak oynadıkları karşılaşmada Zonguldak’ı  temsil eden Altıpasspor kadın futbol takımına destek olurken, karşılaşmadan 13-0 galip ayrıldılar. (Haber Merkezi)

zonguldak altıpas-3

zonguldak altıpas-2

Ayşegül Kara; Eczacı varsa hayat var Ayşegül Kara; Eczacı varsa hayat var

zonguldak altıpas

Editör: Muhammet