Zonguldak Haber – Tüketici Hakları Derneği (TÜED) Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, tepkilerin odağında bulunan Yöresel Ürünler Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Tüketici Hakları Derneği (TÜED) Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, Lavuar Alanı’na kurulan ve konumu nedeniyle tepki toplayan Yöresel Ürünler Fuarı hakkında açıklamada bulundu.
Topaloğlu açıklamasında,  “Ben gerçekten Zonguldak da bir akıl tutulması yaşandığını düşünüyorum. Öyle bir yerde, arabaların geldiği, tozun dumanın içinde bu yere kimler izin veriyor? Buna izin veren makam kim? Belediyesi, sağlık müdürlüğü, halk sağlığı, tarım il müdürlüğü, vali… Bunların hepsi sorumludur. Tozun toprağın içerisinde gıda ürünleri hem de açık bir şekilde satılıyor. Buna nasıl izin veriyorlar, nasıl bir anlayış ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Bu olayı altını çizerek söylüyorum, kınıyorum. Böyle bir yerde asla bir gıda fuarına izin verilemez. Derhal oradan kaldırılması gerekir. Daha hijyenik bir ortamda sağlıklı hale getirilmesi gerekir.” İfadelerine yer verdi. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Sokak köpeklerinin bu kez hedefi park halindeki otomobil oldu! Sokak köpeklerinin bu kez hedefi park halindeki otomobil oldu!

Cani sürücü yerde yatan köpeğin üzerinden otomobille geçti! Cani sürücü yerde yatan köpeğin üzerinden otomobille geçti!

Organları ters doğdu! Organları ters doğdu!

Türkiye’nin en zeki ileri açıklandı! Zonguldak kaçıncı sırada? Türkiye’nin en zeki ileri açıklandı! Zonguldak kaçıncı sırada?

Samsun’da feci kaza! Tramvaylar çarpıştı Samsun’da feci kaza! Tramvaylar çarpıştı

Editör: Virda Şahin