Zonguldak Haber – 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen seçim bürosunun açılışı yoğun bir kalabalık ve katılım ile yapıldı.

Gazipaşa Caddesinde bulunan Ak Parti Seçim Bürosunun açılışına, AK Parti Milletvekili adayları Muammer Avcı, Dilek Kaya, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti İl kadın kolları başkanı Tülay Sayılı, AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, AK Parti önceki dönem ilçe başkanı ve milletvekili aday adayı Mükerrem Ayçiçek, AK Parti önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyesi ve milletvekili aday adayı Cumhur Yılmaz, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

Açılış kurdelesini AK Parti Milletvekili adayları Muammer Avcı, Dilek Kaya, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kestiler.

Şevket Doğan’dan sevindirici haber Şevket Doğan’dan sevindirici haber

Açılışın ardından konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, ’28. Cumhurbaşkanlığı seçim ofisini açıyoruz. Teşkilatımız burada. Canla başla sahadayız. Gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz. Hedefimiz 4 milletvekili dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da,  “Seçim büromuzun açılışını yapıyoruz. Seçimlere hazırız. Bugün açılışı yapıyoruz. Seçim büromuzun emeği geçen önceki dönem merkez ilçe başkanımıza belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bize bağlı dört belediye vardı. Şükürler olsun en az dört milletvekili almak istiyoruz. Birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımız var. Açık ara AK Partinin farkını göreceğiz. Vatandaşlarımızdan desteklerini istiyoruz. Seçimlerde güzel neticeler alacağımıza inanıyoruz. Allah bundan sonra acılar yaşatmasın” diye konuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da, AK Parti’nin seçimlerde açık ara önde olduğunu belirterek,  “Evet İlçe başkanımız çiçeği burnunda İl başkanımız konuştu. Seçim ofisimizi açıyoruz. Milletvekili adaylarımız meclis üyelerimiz burada. İl başkanımızın dediği gibi AK partinin açık ara önde olduğunu görüyoruz. İnşallah en az dört milletvekili çıkarmak istiyoruz. İnşallah partimiz ve Zonguldak için hayırlı olur. Zonguldak’ta bizde rekor oy olarak cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Milletvekillerimize güveniyoruz. Perşembe günü Zonguldak’ta cumhurbaşkanımızı ağırlayacak. Bizim iki farklı durumumuz var. Vatan millet bayrak sevgisi. İkincisi Recep Tayip Erdoğan sevgisi” dedi.

AK Parti beşinci sıra milletvekili adayı Dilek Kaya da, “Kadınların sesini duymak istiyorum. Seçim ofisimizin hayırlı olmasını temenni diyorum. Güzel bir atmosfer var burada. Ak Parti Zonguldak’ta bir çığır açacak. Sizlerle birlikte olacağız. Kadınların sesi olarak buradayım. Kadın Kolları MYK üyesiyim. Adaylarımız kim olursa olsun sonuna kadar birlikte çalışacağız. Liste güçlü adaylarımız var. Biz özellikle kadınlarımızla birlikte 4 milletvekili göndereceğiz meclise. Bundan sonra farklı projeler için burada olacağız. Kadir gecemizi ve Ramazan bayramınızı kutluyorum. Arkadaşların hepsini meclise göndereceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti 1. Sıra milletvekili adayı Muammer Avcı da konuşmasında,  “Bugün burada İl başkanımız görevi devraldı. Belediye başkanımız burada. Böyle güzel bir seçim büromuzu açıyoruz.14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler için çalışıyoruz. Karnemiz sağlam. Zonguldak için yaptıklarımızı anlatacağız. Allah’ın izniyle önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanımıza meşhur balkon konuşmasını yaptıracağız. 5 tane milletvekili adayımız var. Hepsi birbirinden kıymetli. Bu adaylarımızla seçime gireceğiz. Özellikle yürüyen projelerle alakalı 6 tane karayolu tünelimiz vardı inşallah 2 ve 2,5 yıl içerisinde 42 tünelimiz olacak” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. (Şaban YILMAZ)

WhatsApp Image 2023-04-13 at 18.06.30 (1)WhatsApp Image 2023-04-13 at 18.06.30

İşçi servisi kaza yaptı, 6 yaralı İşçi servisi kaza yaptı, 6 yaralı

Lise öğrencilerinin tübitak proje başarısı Lise öğrencilerinin tübitak proje başarısı

Editör: Virda Şahin