Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz

Süper Amatör Ligde 3’üncü haftanın maç programı ve hakemler belli oldu. Ereğli Beyçayırı, Gelik, Çaycuma, Kilimli ve Çatalağzı’ndaki maçların 2’si 14 Ekim Cumartesi (yarın), 4’ü 15 Ekim Pazar günü oynanacak. Karşılaşmaların başlama saati 13.00, 14.30, 15.00 ve 15.30 olarak belirlendi.

3’üncü hafta maçlarında Ereğli Yenimahallespor-Beycuma Cezaevispor, Ereğli Akınspor-Devrek Belediyespor, Gelikspor-İhsaniyespor, Çaycumaspor-Gökçebeyspor, Kilimli Belediyespor-Çaycuma Gençlerbirliği, Mavi Şimşekspor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor karşı karşıya gelecek.

Zirvede 6’şar puanla sıralanan Devrek Belediyespor ile Ereğli Akınspor arasında oynanacak maç, haftanın maçı olarak gösteriliyor. Zonguldak İl Hakem Kurulu, şampiyonluk hedefleyen Ahmet Terzi ile Erkan Sadıklar arasındaki mücadeleye, 3. Ligde maç yöneten C klasman hakemi Hakan Ergin’i atadı. Ergin’in yardımcılıklarını, Arif Emre Harmanbaşı ile Yunus Emre Yüksel yapacak.

Diğer karşılaşmalarda Tayfun Kurnaz, Arif Emre Harmanbaşı, Bayram Çiv, Emre Tamboğa, Melih Kaya düdük çalacak.

3’üncü haftanın maç programı, puan tablosu ve hakem trioları şöyle:

14 EKİM CUMARTESİ

Saat 13.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Yenimahallespor-Beycuma Cezaevispor (Melih Kaya, Tayfun Poyraz, Arda Yiğit Alabaş)

Saat 15.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Akınspor-Devrek Belediyespor (Hakan Ergin, Arif Emre Harmanbaşı, Yunus Emre Yüksel)

15 EKİM PAZAR

Saat 14.30 Gelik sahası: Gelikspor-İhsaniyespor (Emre Tamboğa, Atakan Yüzlü, Ferhat Korum)

Saat 14.30 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-Gökçebeyspor (Bayram Çiv, Melih Kaya, Furkan Topalahmetoğlu)

Saat 14.30 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Kilimli Belediyespor-Çaycuma Gençlerbirliği (Arif Emre Harmanbaşı, Yunus Emre Yüksel, Emre Çiçekçi)

Saat 15.00 Çatalağzı Ümit Saka Sahası: Mavi Şimşekspor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor (Tayfun Kurnaz, Mert Çolak, Umut Ateş)

SPOR SERVİSİ

puan-9

Editör: Hüseyin EKİNCİ