Zonguldak Süper Amatör Lig’de, şampiyonluk mücadelesi veren Ereğli Akınspor ile Devrek Belediyespor arasında oynanan zirve maçında kazanan olmadı. Ereğli Beyçayırı’ndaki karşılaşma başladığı gibi golsüz berabere sona erdi.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve geride kalan iki haftayı fire vermeden geçen Ahmet Terzi idaresindeki Ereğli Akınspor ile Erkan Sadıklar yönetimindeki Devrek Belediyespor 3’üncü hafta mücadelesinde kozlarını paylaştı. Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı, C klasman hakemi Hakan Ergin yönetti.

Ereğli ve Devrekli futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşma, iki antrenörün karşılıklı taktik savaşları ve ataklarına sahne oldu. İki takım da 90 dakika boyunca net gol fırsatları yakaladı fakat bu anlarda kaleciler ön plana çıktı. Her iki takım kalecisinin iyi maç çıkardığı karşılaşma, başladığı gibi golsüz berabere sonuçlandı.

İki zirve takımı, bu netice üzerine 1’er puana razı oldu. Haftayı 6’şar puanla giren takımlar, 7’şer puana peş peşe sıralandı.

Sezonun ilk puan kaybını yaşayan takımlardan Ereğli Akınspor, 4’üncü haftada deplasmanda İhsaniyespor, Devrek Belediyespor’da evinde Yenimahallespor’la karşılaşacak.

Süper Amatör Lig’in 3’üncü haftasına yarın Gelik, Çaycuma, Kilimli ve Çatalağzı’nda oynanacak 4 maçla devam edilecek.

15 EKİM PAZAR

Saat 14.30 Gelik sahası: Gelikspor-İhsaniyespor (Emre Tamboğa, Atakan Yüzlü, Ferhat Korum)

Saat 14.30 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-Gökçebeyspor (Bayram Çiv, Melih Kaya, Furkan Topalahmetoğlu)

Saat 14.30 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Kilimli Belediyespor-Çaycuma Gençlerbirliği (Arif Emre Harmanbaşı, Yunus Emre Yüksel, Emre Çiçekçi)

Zonguldak Kömürspor, CİMER ve TFF Başkanı Büyükekşi’ye gidiyor... Ankaraspor-Nazilli maçı incelenmeli! Zonguldak Kömürspor, CİMER ve TFF Başkanı Büyükekşi’ye gidiyor... Ankaraspor-Nazilli maçı incelenmeli!

Saat 15.00 Çatalağzı Ümit Saka Sahası: Mavi Şimşekspor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor (Tayfun Kurnaz, Mert Çolak, Umut Ateş)

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ