Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık ve yönetim kurulu üyeleri Ercan Demir ile Muhammed Karapınar, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş’i makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen nezaket ziyaretinde, kurumlar arası iletişimin önemi vurgulandı.
Ziyaret sırasında ZGC Başkanı Akbıyık, TTK Genel Müdür Yardımcısı Gebeş’e Kur’an-ı Kerim ve Türkçe meali hediye etti. Anlamlı hediyeden dolayı memnuniyetini dile getiren Gebeş, Gazeteciler Cemiyeti heyetine teşekkür etti.
TTK’nın çalışmaları hakkında genel bir değerlendirme yapılan ziyarette, kurumlar arası iş birliğinin önemi ve kent yararına geliştirilecek ortak iletişim dili üzerinde duruldu.
ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ziyaretin tamamen nezaket amacı taşıdığını belirterek, “Zonguldak’ın köklü kurumlarıyla olan diyaloğumuzu önemsiyoruz. Bu tür temaslar kentin ortak sorunlarına çözüm geliştirmede de bir köprü vazifesi görüyor. Cemiyet olarak üzerimize düşen sorumluluğu her zaman yerine getirmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Mevcut Başkan Şahin Ören Güven Tazeledi
Mevcut Başkan Şahin Ören Güven Tazeledi
İçeriği Görüntüle

Whats App Image 2025 07 21 At 14.54.40 (2)

Muhabir: Handan ALATAŞ