Karadeniz Ereğli 1. Amatör Ligde son hafta karşılaşmalarında Play Ofları ilgilendiren Gümelispor Zonguldak Ereğli Spor (ZES) maçı farklı skor ile sona erdi. Yeni Malatyaspor Antrenörü Yılmaz Vural Zonguldak Ereğli Spor soyunma odasına canlı bağlantı gerçekleştirdi.

Cumartesi günü Şehit Vefa Karakurdu Stadında oynanan müsabakanın ilk yarısı Zonguldak Ereğli Spor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Baştan sona oyun kontrolünü elinde bulunduran Zonguldak Ereğli Spor ikinci yarı da 3 gol daha bularak maçın skorunu 6-0 olarak tayin etti.

Zonguldak Ereğli Spor’un gollerini Emre Kartal, Eren Aydoğan, Ayberk Yabanabat, Ogün Kuru ve Rafet Kılıç (2) attı.

Alınan bu sonucun ardından Zonguldak Ereğli Spor Ereğli 1. Amatör Ligi ikinci sırada tamamlayarak Süper Amatör Lige terfi Play Oflarına direk katılma hakkını elde etmiş oldu.

VURAL “PARAYI DEĞİL, BAŞARIYI KOVALAYAN BİR EKİPSİNİZ”

Maç sonunda TFF 1. Ligde mücadele eden Yeni Malatyaspor Antrenörü Yılmaz Vural Zonguldak Ereğli Spor’un soyunma odasına görüntülü bağlantı gerçekleştirerek Takım Antrenörü Gürkan Eren’i ve oyuncularını kutladı. Vural “sizi takip ediyorum. Amatör ruhu yakalamışsınız. Parayı değil, başarıyı kovalayan bir ekipsiniz. Hepinizi kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

GÜRKAN EREN “İNANDIK, ÇALIŞTIK VE HEP BERABER BAŞARDIK”

Zonguldak Ereğli Spor Antrenörü Gürkan Eren “inandık, çalıştık ve hep beraber başardık. Zorlandığımız anda oldu, rahat maçlarımızda oldu. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Ama henüz her şey bitmedi. Daha yeni başlıyoruz. Bunun sonu inşallah Süper Amatör Lig olur” dedi.

KAPTAN ERBAY “SÜPER AMATÖR LİGİ ÇOK İSTİYORUZ”

Zonguldak Ereğli Spor Takım Kaptanı Eren Erbay ise “hocam ve takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu sene Süper Amatör Ligi çok istiyoruz. İnşallah disiplinden ödün vermeden bunu başaracağız” dedi.

KARTAL “ZORLU YOLLARDAN GEÇTİK”

Zonguldak Ereğli Spor’da yıllardır forma giyen ve takımın hem futbolcusu hem de Alt Yapı Antrenörlüğü yapan Emre Kartal “zorlu yollardan geçtik. Bu sene takımımızın 10.yılıdır.  İnşallah Süper Amatör Lige çıkacağız. Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Takım arkadaşlarımı ve hocamı kutluyorum. Allah bizleri utandırmasın” diyerek duygularını dile getirdi.

Yılmaz Vural Zonguldak Ereğli Spor

Editör: Muhammet