2023 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) sonuçlarına göre, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, devlet ve vakıf üniversiteleri arasında yapılan başarı sıralamasında 4. sırada yer aldı. Bu sıralama, Yüksek Öğretim Kurulu'nun (YÖK) YÖK Atlas web sitesinde yayımlanan Mezun Başarı Atlası'nda temel alınan ortalama net sayılarına dayanarak yapıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi, toplamda 91 Diş Hekimliği Fakültesi içerisinde ilk 5 diş hekimliği programı arasında yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bu başarının elde edilmesinde emeği geçenleri tebrik ederek Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür etti. Ayrıca, üniversitenin bu başarı sıralamasındaki yerini daha da yukarılara taşıma hedefini vurguladı.

Zonguldak Ülkü Ocakları Türkçülük Gününü kutladı Zonguldak Ülkü Ocakları Türkçülük Gününü kutladı

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, fakültenin nitelikli eğitim anlayışı ve güncel materyallerle öğrencilere sunduğu kaliteli eğitimin bu başarıda etkili olduğunu belirtti. Aynı zamanda öğretim elemanlarını ve mezunları tebrik ederek, bu başarının tüm mezunlar için bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti ve meslek yaşamlarında başarılar diledi.  (Haber Merkezi)

Cinayetin sebebi ortaya çıktı! Yine bir kadın meselesi! Cinayetin sebebi ortaya çıktı! Yine bir kadın meselesi!

Kavgada bıçaklanan genç hayatını kaybetti Kavgada bıçaklanan genç hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu