Emek ve Demokrasi Güçleri, Zonguldak’ta toplu taşımaya yapılan yüzde 70 zammın ardından imza kampanyası başlattılar. Vergi Dairesi önünde başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaş katkı sağladı.

İmza kampanyası yetkilileri, vatandaşlardan oy isterken yüksek bir sesle, “Bu kampanyaya destek olun. Belediye Başkanına buradan sesleniyoruz. Bu halkın feryadını duyun” şeklinde ifadeler kullandılar.

Ecevitçi Düşünce Platformu Başkanı Pekcan Günarslan da, düşünce bakımından öncülük ettiği kampanyaya imza atarak destek oldu. Günarslan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Halkımıza, bu çağrımıza kayıtsız kalmadığı için teşekkür ediyorum. Ekonomik şartlarımız belli. Asgari ücretimiz belli. En azından zamlar geri alınmıyorsa bile, uzun mesafe ya da kısa mesafe diye ayrılmalı. Çarşı merkezden Fener’e giden yolcumuzla, İnağzı’na giden yolcumuzdan aynı ücret alınmamalı. Aramızda bir eşitlik olsun istiyoruz. Akaryakıta gelen zamlar belli ama en azından makul olsun. Hepimiz Zonguldak insanıyız.” İfadelerine yer verdi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-09-19-at-14.02.42

Çağlayan “Yalanda Nirvana’ya ulaştı, konu hakkında hukuki süreci başlattık” Çağlayan “Yalanda Nirvana’ya ulaştı, konu hakkında hukuki süreci başlattık”

WhatsApp-Image-2023-09-19-at-14.02.51

Editör: Murat Barutçu