Zonguldak halkı yardımsever
Zonguldak halkı yardımsever
İçeriği Görüntüle

Bir çayın 50 liraya satıldığı, avuç içi kadar bir dilim pizzaya 100 lira istendiği kafe ve benzeri yerlerin yanında ünlü kahvaltıcı İsmail Avcı 60-70 liraya öğrencilerin karnını doyurmaya devam ediyor.

“Benim de her türlü işletme giderime büyük zamlar geliyor, elektriğinden suyuna, kirasından malzemesine kadar her şey TÜİK’in bize duyurduğu enflasyon oranının çok çok üzerinde zamlanıyor ama ben sattığım ürünlere zam yapmaya çekiniyorum, vatandaşın haline üzülüyorum” diyen İsmail Avcı günümüzde esnaf olmanın zor olduğunu belirtti.

“Öğrenci müşterilerim var, 60-70 liraya onların karnını doyuruyorum,  benim işyerimde bir bardak çay 10 lira, kaliteli malzeme kullanıyorum, kahvaltı da veriyorum, karnını doyurmak isteyenlere başka seçenekler de sunuyorum ve dar gelirli ile öğrencilere gerçekten üzülüyorum” şeklinde konuşan İsmail Avcı her önüne gelenin istediği zammı yaptığı bir çarkın dışında kalmaya çalıştığını belirtti.

Whats App Image 2025 03 10 At 13.08.11 (1)

Muhabir: Sermet Aksu