CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, basın açıklaması yaparak seçim yaklaştıkça tatlı bir telaş içinde olduklarını söyledi. Zaimoğlu, 31 Mart akşamında CHP tarihte görülmemiş bir oy farkıyla Belediye başkanlığını kazanacağını kesinleşti” dedi.

Çağlayan “Yalanda Nirvana’ya ulaştı, konu hakkında hukuki süreci başlattık” Çağlayan “Yalanda Nirvana’ya ulaştı, konu hakkında hukuki süreci başlattık”

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi açıklamalarda bulunarak 31 Mart akşamında tarihi bir oyla seçimi kazandıklarının kesinleştiğini ifade ederek tüm seçmenlere teşekkür etti. Zaimoğlu yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi olarak tatlı bir telaş içerisindeyiz. Aylardır seçim çalışmalarının sonuna yaklaşmaktayız. Pazar günü tüm Türkiye ve Zonguldak halkımız oy kullanacak Bugüne kadar çok güzel bir seçim çalışması yaptık. Siyasi parti rakiplerimizle beraber nezaket kuralı içerisinde centilmen ilçesinde güzel bir seçim kampanyası oldu. Sonuç itibariyle de son iki gün içerisinde de bunu devam ettirmeyi umuyorum. Öncelikli olarak bize bugüne kadar teveccüh gösteren Zonguldak seçmenimizi, partililerimizi değerli dostlarımızı ve komşularımızı saygıyla selamlıyorum. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi geldiğimiz noktada Cumhuriyet Halk Partisi tarihte görülmemiş bir oy farkıyla Belediye başkanlığını kazanacağını kesinleşti. Kazanacağı kesinleşti. Bu halkın teveccühü ile beraber gün gibi ortada. Biz şu anda tüm seçmen arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan, komşularımızdan bir şey rica ediyoruz. Birincisi, muhakkak ve muhakkak pazar günü yapılacak olan seçimlere demokrasiye sahip çıkmak ve siyasete sahip çıkma adına oylarımızı kullanmayı muhakkak talep ediyoruz ve onlardan önemle rica ediyoruz. Değerli Zonguldaklı dostlarım, seçmenlerimiz, arkadaşlarımız Lütfen pazar günü sandığa gelin, oyumuzu kullanalım. Devamlı size sahip çıkalım diyoruz. İkincisi, hem oy kullanan seçmenlerden, hem de parti görevlilerimizden sandığın millet iradesini, sandıkta oluşması için hiçbir şaibeye, hiçbir usulsüzlüğe engel bırakmayacak vaziyette. Sandığa sahip çıkılmasını, sandıktaki tüm doğruların cetvellere ve birleşim tutanakların işlenmesini, insanlarımızın huzurlu ve sakin bir şekilde, rahat bir şekilde oy kullanmasını sağlanmasını önemle rica ediyorum. Biz Zonguldak müşteriler olsun diyorum. Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir oy farkıyla beraber seçimlerin otuz bir Mart Pazar günü akşam aldığını herkes görecek. Ve bu söylediklerimizin ne kadar doğru olduğu meydana çıkacak”şeklinde konuştu

Kaynak: Haber Merkezi