Doğuştan yürüme engelli olan Yaşar Koçaklı, kendisini tedavi ederek ayağa kaldıracak doktor arıyor.

Zonguldak’ın İkinci Makas mevkiinde oturan yürüme engelli Yaşar Koçaklı, “Ben kimseden para istemiyorum sadece beni yeniden yürütebilecek bir doktor istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olan olursa ömrüm boyunca o kişi veya kişilere dua edeceğim” dedi.

Artık kimsenin sırtında, kucağında bir yerlere gitmek istemiyorum yürümek istiyorum diyen Yaşar Koçaklı, şunları söyledi:

“Ben doğuştan yürüme engelliyim. Dünyaya geldiğimden beri tedavi sürecim devam ediyor. Şuana kadar yürüme engelimle ilgili dört defa ameliyat oldum iki bacağımda da platin var. İlk önce gevşetme ameliyatı oldum ama fizik tedavide netice alamayınca az olan yürümemi de kaybettim. Şuanda sadece walker ile yürüyebiliyorum.

Yürüyebilmek için ailem ile birlikte çok mücadele verdim. Artık bir yere inşaların sırtında veya kucağında gitmek istemiyorum. Eskisi gibi engelli yürüme aparatıyla da olsa yürüyebilsem bana yeter. Yetkililerden sadece beni tedavi edecek iyi bir doktor bulmalarını istiyorum.

Yürüyemeyeceksem de bana ‘sen yürüyemezsin’ diyecek bir doktor istiyorum. Kimseden para istemiyorum. Yürüyebilirsem katkısı olan herkese ömrüm boyunca dua ederim yürüyemezsem de benim şansımmış derim hayatı bu halimle kabullenirim.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi