Çaycuma istikametinden Perşembe yönüne seyir halinde olan 67 DK 158 plakalı minibüs, önüne aniden çıkan büyükbaş hayvana çarptı. Çarpmanın etkisiyle hayvan olay yerinde telef oldu. Minibüste ise maddi hasar meydana geldi. Araç sürücüsü ise hafif şekilde yaralandı.

Kazaya ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaptı. Sürücüye ilk müdahalenin ardından kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Yolun sağ ve sol tarafında bariyerlerin olmaması ve yolun karanlık olması nedeniyle kazaların sık sık yaşandığını belirten Yeni Mahalle Muhtarı Mevlüt Çıvak, yetkililere seslendi: "Bu yol defalarca kaza haberleriyle gündeme geldi. Hatta ölümlü kazalar da yaşandı. Yetkililerden bariyer ve aydınlatma yapılması konusunda talepte bulunuyoruz."

Kazanın ardından trafik kısmen durma noktasına geldi. Minibüs, olay yerine gelen çekici yardımıyla yoldan kaldırılarak trafik akışı yeniden sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yetkililere çağrı:

Yetkililerden, Bartın-Kozcağız yolunda bariyer ve aydınlatma çalışması yapılması isteniyor. Muhtar Mevlüt Çıvak, "Bu yol çok tehlikeli. Daha fazla can kaybı yaşanmadan gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz." dedi. (Haber Merkezi)

Ormanda feci kaza! Ormanda feci kaza!

WhatsApp-Image-2024-02-27-at-09.53.01

WhatsApp-Image-2024-02-27-at-09.53.02

WhatsApp-Image-2024-02-27-at-09.53.02-(1)

Editör: Murat Barutçu