Çaycuma’da bu yıl 3.sü, 3 Eylül 2023’de, “Spor kentinde Cumhuriyetimiz için koşuyoruz” adıyla yapılacak olan 15 kilometrelik yol koşusunun kayıtları, https://caycumayolkosusu.com/ adlı sitede başladı.

“SPOR KENTİNDE CUMHURİYETİMİZ İÇİN KOŞUYORUZ” ADIYLA YAPILACAK

Çaycuma Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve ülkenin önde gelen sporcularının katıldığı 15 kilometrelik Çaycuma Yol Koşusu’nun kayıtları başladı. https://caycumayolkosusu.com/ adlı sitede kayıtları başlayan koşu, bu yıl, “Spor kentinde Cumhuriyetimiz için koşuyoruz” adıyla yapılacak. 3 Eylül 2023 Pazar günü yapılacak etkinlik içinde, 3 kilometrelik halk koşusu da yer alacak.

TEKNİK KONULAR ATLETİZM FEDERASYONU VE ATLETİZM İL TEMSİLCİLİĞİ DENETİMİNDE OLACAK

Türkiye Atletim Federasyonunun koşullarına göre yapılacak Çaycuma 15 Kilometre Yol Koşusu’na 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilecek. 15 kilometrelik yol koşusu saat 10.00’da, 3 kilometrelik halk koşusu ise 10.15’te başlayacak. Organizasyonunun tümüyle Çaycuma Belediyesine ait olduğu koşunun teknik konuları Türkiye Atletizm Federasyonu ve Zonguldak Atletizm İl Temsilciliği denetiminde olacak.

YAŞ KATEGORİLERİNDE DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK

Koşuya lisansı 2023 vizeli olanlar, eğer vizesi yoksa sağlık raporu olanlar, sağlık raporu da yoksa taahhütname imzalayan sporcular kayıt yapabilecek. Yarışmaya katılan tüm sporculara tişört, anı madalyası, sırt çantası ve çeşitli ikramlar verilirken, çeşitli yaş kategorilerinde dereceye girenlere para ödülü verilecek. 15 kilometre genel klasman, masterler ve 3 kilometre halk koşusunun yaş gruplarında ilk 5 dereceye giren kadın ve erkek sporculara madalya ve belge, ödül verilecek. (Haber merkezi)

Nail çolak hayatını kaybetti Nail çolak hayatını kaybetti

Ekmek zammı belli oldu:  İşte yeni fiyatı! Ekmek zammı belli oldu: İşte yeni fiyatı!

Zonguldak’ta kan donduran olay! İç çamaşırında spermleri bulundu! Zonguldak’ta kan donduran olay! İç çamaşırında spermleri bulundu!

Motosiklette ehliyet karmaşası Motosiklette ehliyet karmaşası

Başkandan fırıncılara tepki: Vatandaşı düşünen yok! Başkandan fırıncılara tepki: Vatandaşı düşünen yok!

Editör: Murat Barutçu