AW048837_03

11 yaşındaki öğrenci imam tarafından tecavüze uğradı! 11 yaşındaki öğrenci imam tarafından tecavüze uğradı!

Karabük'te uygarlığın izleri keşfedilecek Karabük'te uygarlığın izleri keşfedilecek

Bolu Haber – Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Topardıç köyünde 2018 yılında temeli atılan 4 minareli cami, dualarla ibadete açıldı. Topardıç köyü, Mudurnu'nun tarihî yerleşim alanlarından biri olup, burada ikamet eden vatandaşlar yıllardır bekledikleri anı yaşayarak camilerine kavuştular. 2018 yılında temeli atılan ve her ayrıntısı özenle planlanan 4 minareli Cuma Camii, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Akaryakıta zamlar yolda! Akaryakıta zamlar yolda!

AW048837_04

Açılış töreninde konuşan Bolu Valisi Erkan Kılıç, "Bolu'da camilerin açılması bizleri mutlu ediyor. Bolu, dini ve milli manevi değerlerine bağlı hayırsever insanların yaşadığı bir il. Allah hepinizden razı olsun. Burada inşallah çok güzel ibadetler yapılacaktır. Cenabı Allah şimdiden yapacağınız ibadetleri kabul eylesin. Köyümüze çok güzel bir cami yapmışsınız, çok da yakışmış. Hepinizden Allah razı olsun. Emeği geçen herkese tebrik ediyorum. Muhtarımız başta olmak üzere maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu.

GMİS’ten yabancı uyruklu açıklaması! “Halkımızda, gençlerimizde rahatsız” GMİS’ten yabancı uyruklu açıklaması! “Halkımızda, gençlerimizde rahatsız”

AW048837_02

Açılış programına MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, muhtarlar, dernek başkanları ve vatandaşlar da katıldı. İHA

AW048837_05

Editör: Virda Şahin