2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’un kısa bir süre önce 1. Lig’de mücadele eden Kocaelispor’a transfer ettiği Fatih Bektaş, yeniden Kırmızı-Lacivertli aileye katıldı. 23 yaşındaki hücum sol kenar, 2023-2024 sezonunda kiralık olarak Zonguldak Kömürspor forması giyecek.

Aralıksız iki sezon forma giydiği Zonguldak Kömürspor’a 2022-2023 sezonunun ardından veda eden Fatih Bektaş, Kocaelispor’la 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Türkiye'de 3000 sporcu arasında ilk 10’a girdik... Zonguldaklı sporcuların büyük başarısı Türkiye'de 3000 sporcu arasında ilk 10’a girdik... Zonguldaklı sporcuların büyük başarısı

Körfez ekibine transferiyle birlikte Zonguldak Kömürspor’a bonservis bedeli kazandıran Bektaş, 1. Lig ekibiyle geçirdiği kamp döneminin ardından ikinci evi olarak gördüğü Zonguldak Kömürspor’a tekrar geri döndü.

Kocaelispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın geleceğe yatırım olarak düşündüğü ve bir yıl daha maç sayısını artırıp daha çok deneyim kazanmasını istemesi üzerine Kocaelispor yönetimi tarafından kiralık gönderilmesi uygun görülen Bektaş, bu doğrultuda Zonguldak Kömürspor’la anlaşmaya vardı.

Geçen haftadan bu yana gündemde olan transferin sonuçlandırılmasına ilişkin Zonguldak Kömürspor Sportif AŞ ile Fatih Bektaş’ın menajeri arasında bugün son kez yapılan görüşme olumlu yönde sonuçlandı. Mali konularda sağlayan anlaşma üzerine Fatih Bektaş’ın Zonguldak Kömürspor serüveni başladı. Bektaş, 19 Ağustos Cumartesi (yarın) Bolu’ya hareket edip Köroğlu Otel’de kamp yapan kırmızı-lacivertli takıma katılacak.

Zonguldak Kömürspor, Fatih Bektaş transferiyle sol kanadı güçlendireği gibi, hücum ve pozisyon zenginliği yaşayıp gol sayısını artıracak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ